Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilè Curry

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

Smakrik & uppskattad rätt som blir en favorit i repris !

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn hela fläskfilèn. Salta och krydda med curry. Låt sjuda i vatten med köttbuljong i 40 minuter.
  2. Bryn bacon, purjolök och lök. Slå av plattan och blanda i resten av fyllningen.
  3. Skär filèn i skivor och lägg i en ugnsfast form. Bred över fyllningen och toppa med riven ost. Grädda 200 grader tills osten fått fin färg. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.