Bryn köttet och krydda med salt och vitpeppar. Slå över buljong och koka.
ansa och skär löken och paprikan, skär dem i tunna skivor.
Lägg köttet i en ugnssäker form, fördela purjo och paprika över köttet.
Fräs margarin, curry och paprika pulver i en kastrull, rör ner mjöl och späd med buljong och grädde.
Låt såsen koka några minuter.
Ta bort kastrullen från plattan och rör ner flödeosten och rör till en slät sås.
häll såsen över köttet och gratinera i ugnen 200 grader ca 15 min.
Gjorde den här rätten ofta förr och den är jättegod. Använde 100 g paprikaost i såsen samt 2½ dl grädde + 1 dl köttbuljong. Kokade aldrig fläskfilén utan stekte den bara. Skivad banan (förutom paprika och paprika) är jättesmaskigt! Perfekt bjudmat. Man kan göra allt klart i förväg och bara ställa in i ugnen när gästerna kommer. Kanske lite riven ost ovanpå och lite högre ugnstemp för att få fin färg!?
Heisjo21 mars 2008
Jättegott!
Använde philadelphia ost med vitlök och örter. Mums!
Jättegod
Vad är flödeost?
Gjorde den här rätten ofta förr och den är jättegod. Använde 100 g paprikaost i såsen samt 2½ dl grädde + 1 dl köttbuljong. Kokade aldrig fläskfilén utan stekte den bara. Skivad banan (förutom paprika och paprika) är jättesmaskigt! Perfekt bjudmat. Man kan göra allt klart i förväg och bara ställa in i ugnen när gästerna kommer. Kanske lite riven ost ovanpå och lite högre ugnstemp för att få fin färg!?
Jättegott! Använde philadelphia ost med vitlök och örter. Mums!
Gräddost ...är flödeost