Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé från Karibien

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ta dina smaklökar på en resa till det soliga Karibien med hjälp av denna kryddiga fläskfilé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka lökarna. Hetta upp oljan i stekpannan. Fräs lök och curry i ca 5 min tills löken blivit mjuk.
  2. Skär filén i 1 cm tjocka skivor och låt den bli genomstekt i pannan ca 10 minuter. Tillsätt buljong, kokosmjölk, salt och peppar. Låt koka upp. Sätt ner värmen och låt såsen sjuda tills den tjocknar, ca 20 minuter. Koka riset under tiden. Häll upp det nykokta riset på ett serveringsfat och lägg köttgrytan ovanpå.
  3. Strö över gräslök och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.