Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé gryta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En god gryta som passar när som helst..... fest som vardags

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filén i skivor ca 1cm. fräs på filén i stekpanna eller gryta så den får färg. Krydda med salt och peppar (ganska rikligt med peppar om man vill) Tillsätt grädden (kan vara matlagningsgrädde men den blir lite simmigare då o det kan krävas en redning). spar lite till ev spädning efteråt. Krydda rikligt med dragon Smaka av.
  2. Låt puttra under lock medans riset kokar ca 20 min.
  3. Sist tillsätt lite koncentrerad citron, smaka av. Servera med ris och tomat - lök sallad, kanske en vinägrett.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Wiggie 7 mars 2009

    Brukar servera denna gryta med Hasselbackspotatis..... SÅ GOTT!!!

  • Heisjo 21 januari 2011

    Jättegott och lätt i smaken. Passar både stora och små smaklökar. Kan serveras med både pasta, potatis och ris:-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.