Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé gryta

 
  • Serverar: 5-8 portioner
Skriv ut

Himelskt god, man kan inte sluta äta den.

Ingredienser

Instruktioner

Skiva och stek filén, krydda med salt och peppar. Lägg bitarna i en form. Blanda creame fraiche och vitlöksosten i en panna, värm tills allt blandats. Slå det över filén. Lägg på smördegen, pricka lite med en kniv. Pensla den med ägg. Grädda mitt i ugnen på 175 grader i 20 minuter eller tills smördegen fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.