Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé gryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En god gryta med vitlökssmak. Passar både till fest som en mysig helg rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ner filén och bryn den i smöret.
  2. Tillsätt creme bonjour och crème fraichen. Blanda väl.
  3. Lägg i buljongtärningarna.
  4. Sänk värmen och låt rätten puttra i ca 25 minuter. Serveras denna rätt med ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MammaAngie 30 oktober 2009

    Låter himlens gott! Ska lagas ikväll:) Dock s tänkte jag ha champignoner i också:) Kanske lägger upp en bild sen!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.