Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé gulasch

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Smarrigt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela köttskivorna i halvor. Kärna ur paprikorna och skär dem i bitar. Halvera lökarna. Bryn köttet i olja i en stekpanna. Lägg i paprikan och löken och låt det fräsa med.
  2. Häll på vatten, kycklingfond och ajvar relish. Låt allt koka några minuter. Smaksätt med salt, peppar, dekorera med timjan och servera valfri mängd kokt potatis till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.