Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfile i curry och konjakssås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En enkel och snabblagad rätt som smakar jättegott.

Ingredienser

Instruktioner

Skär fläskfilen i skivor och banka ut dom lätt. Bryn matfettet i en stekpanna.Lägg i köttet och bryn på bägge sidor. Strö på salt och häll i grädde, HP-sauce, konjak, och soja och ev curryn. Rör om och sjud rätten under lock 3-5 minuter. Finhacka gräslöken .Strax innan servering strör du över gräslök och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.