Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé i dillsenapssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Dill är en underbar krydda som smakar ljuvligt också till fläskfilé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskfilén i skivor. Stek dem ca 2 minuter på varje sida. Salta och peppra och lägg över köttet i en traktörpanna. Vispa ur stekpannan med buljongen och häll den över köttet.
  2. Tillsätt grädde, soja, senap, grönpeppar och mjölet utrört i lite vatten. Koka köttet i såsen 3-5 minuter, men inte mer.
  3. Rör ner dill och konjak. Servera genast med potatis och lättkokta grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.