Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé i dragonsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Superenkelt och mycket gott!

Ingredienser

Instruktioner

Stek fläskfilén i cm tjocka skivor och krydda med salt och peppar. Lägg i ugnsfast form. Häll creme fraichen i en kastrull, när den börjar småkoka ta i osten, buljongtärning och vatten. Om du använder lätt creme fraiche behövs inget vatten. Krydda med dragon. När osten smält och såsen känns "trådig" är det bara att slå såsen över köttet. Sätt in i ugnen ca 10 min på 225°c. Ät med klyftpotatis, pressad potatis eller pasta tillsammans med en fräsch sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.