Verkligt gott är det att servera den nystekta fläskfilén med så många olika sorters grönsaker, förutom det currydoftande riset. Den lätta citronsmaken på kött och svamp är särskilt fin.
Instruktioner
- Servera med kokt ris med lite curry i.
- Skär fläskfilén i skivor och stek den i 1 msk av fettet. Krydda med salt och vitpeppar.
- Skiva champinjonerna och stek dem på ganska stark värme i resten av fettet. Slå på 1 dl av grädden och låt den puttra in i svampen på svag värme.
- Koka de djupfrysta bönorna i lättsaltat vatten. Skålla och flå tomaterna.
- Lägg över kött, svamp och bönor jämte tomater, syltlök och avrunnen majs i en gryta. Droppa lite citron på kött och svamp och häll på resten av grädden samt soja.
- Värm alltsammans under lock och låt grytan småputtra några minuter.
Publicerat den
7 februari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar