Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé i grönpepparsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Receptet kommer från en gammal arbetskamrat, mycket god filégryta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filén i skivor, hacka löken. Bryn filé och löken. Gör såsen efter paketets recept, låt puttra ett tag, häll i grädden i såsen.
  2. Tillsätt filé, lök och det skurna grönsakerna i såsen, låt puttra i 20 minuter, rör om då och då. Strö över persilja om så önskas. Servera tillsammans med ris, potatisgratäng, klyftpotatis eller det du vill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.