Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé i örtsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Busenkel att tillaga och jättegod

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskfilén i centimetertjocka skivor och bryn dem i olja i en stekpanna
  2. Sås: Koka upp buljong och grädde. Blanda ner senap och kryddgrönt. Lägg i filébitarna och låt puttra ca 5 minuter Smaka av med peppar, salt och ev. mer senap.
  3. Servera med kokt potatis och en grönsallad

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • enAnnan 23 augusti 2008

    Åt detta igår, väldigt gott :) Vi hade rösti och grönsaker till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.