Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfile i ost och senapssås

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Otroligt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i skivor. Skala och hacka löken och vitlöken. Bryn köttet i smör-&rapsolja i en stekpanna.
  2. Krydda med salt och peppar. Vispa ihop grädde, vin, lök, mjöl, fond och senap i en gryta. Låt koka upp under vispning. Lägg över köttet i grytan.
  3. Låt köttet koka i såsen 3-5 min. Ta grytan från värmen. Rör i osten. Strö gärna över hackad persilja. Servera med kokt ris och grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • ansr 23 augusti 2009

    Bjöd på denna rätt i helgen och den blev mycket uppskattad, mycket god. ansr

  • Triixiie 23 augusti 2009

    Vad bra =)

  • flottas 16 augusti 2010

    Bland det godaste jag ätit!

  • mammis 9 september 2014

    Supergott så man nästan svimmar

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.