Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé i ostsås!

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel..

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Ansa fläskfilén, skär i 2 cm skivor, bryn i smör
  2. 2. Lägg fläskfilén i ungfast form (smörj med olivolja)
  3. 3. Stek baconet
  4. 4. Smält osten i en kastrull och häll sedan på grädde, låt puttra en stund.
  5. 5. Häll över fläskfilén och lägg på bacona, paprikan(skuren i strimlor) och purjolöken (skuren i strimlor).
  6. 6.Lägg in i ugnen på 225 grader i ca 20 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.