Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En mkt god & uppskattad rätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn fläskfiléskivorna i smör. Salta och peppra. Lägg över skivorna i en ugnssäker form. Strö över bacon, paprika och purjolök. Smält osten i en kastrull på svag värme. Rör ner buljong och grädde. Låt puttra en stund. Häll såsen över kötet och gratinera i 225 grader ca 20 minuter tills rätten fått färg.
  2. Servera gärna med ris eller varför inte potatisklyftor eller pommesfrites

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • gosmosa 2 februari 2009

    Denna maträtt kommer vi att göra fler gånger. Väldigt gott och framför allt lättlagat. MUMS

  • gunnelpetersson 16 januari 2010

    Mycke gott !! bjudit detta till olika gäster och blivit mycke uppskattat.man kan steka köttet i förväg och göra såsen strax innan det ska ställas in i ugnen . MVH gunnel

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.