Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé i senapssås med sockerärtor och rädisor

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel men god gryta. I receptet ska det vara fläskfile men vi gillar kycklingfile bättre så jag bytte ut det. Vi hade en egen grönsallad brevid och lade i alla de andra grönsakerna i grytan. Vi gjorde dubbel sats på allt till 8 pers. Mums! Eva

Ingredienser

Instruktioner

1. Putsa köttet och skär det i skivor. Skala och hacka lök och vitlöken. 2. Bryn köttet i oljan i en stekpanna. Tillsätt löken och fortsätt bryna någon minut. Krydda med salt och peppar. 3. Vispa ihop matlagningsgrädden, vatten, kalvfond, senap och majsstärkelse.Blanda ner det tillsammans med köttet. Låt det koka 3-5 minuter. 4. Ansa och skölj sockerärtor, salladslök och rädisor. Dela dem i önskad storlek. Skölj och hacka persiljan. Stek grönsakerna mycket hastigt i olivolja, krydda med salt och peppar. Tillsätt persiljan mot sluet av stekningen. 5. Servera med pressad potatis och grönsakerna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.