Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé i skördetid

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Bra bjudrätt som kan göras i ordning i förväg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i skivor, hacka paprikorna och löken.
  2. Bryn köttet på båda sidor, salta och peppra. Tag upp köttet.
  3. Fräs paprikorna och lök. Rör i buljong créme fraiche, hackad timjan och kajennpeppar.
  4. Lägg i köttet, låt allt koka i några minuter. Rör i osten.
  5. Servera med bandpasta eller kokt potatis och en grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gunn57 19 maj 2008

    Hejsan En enkel och god rätt Kommer att göras flera gånger en 5 poängare MVH GunBrith

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.