God rätt som du gärna avnjuter i djupa tallrikar tillsammans med "chop sticks"...
Instruktioner
- Skala och skär morötterna i smala strimlor. Skala och hacka vitlök och ingefära. Skiva champinjonerna. Tärna paprikan.
- Fräs morotstrimlor, vitlök och ingefära i olja i en gryta ett par minuter. Rör ner tomatpuré. Tillsätt vatten, buljong, vinäger, farinsocker, soja, svartpeppar och champinjoner.
- Koka upp och låt småkoka under lock ett par minuter.Lägg i sockerärter och paprika. Rör ut maizena i 3 msk vatten och häll det i såsen.
- Putsa och strimla fläskfilén.
- Häll Milda Culinesse i en kall stekpanna och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget. När matfettet slutat bubbla - bryn då köttet i omgångar.
- Lägg efter hand över det i såsen. Hetta upp grytan och smaka av med salt.
- Servera med jasminris, gurka och en god blandsallad.
Publicerat den
30 december 2009
Liknande recept
Skriv kommentar