Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé i vitlök och örter sås med färsk spenatpasta

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Favorit hos barnen, god helgmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet Ansa fläskfilén och skär i bitar
  2. Skär upp paprikorna och porjolöken
  3. Hetta upp en stekpanna med en klick smör, lägg i fläskfilén Salta och peppra lätt på båda sidorna och stek på medelvärme.
  4. Tillsätt efter ett par minuter grönsakerna.
  5. När köttet och grönsakerna börjar få en lätt brunaktig färg tillsätter du creme bonjouren och sojan.
  6. Låt puttra ett par minuter tillsammans. Känns såsen för tjock, tillsätt lite creme fraiche.
  7. Blanda samman grytan med pastan och servera.
  8. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.