Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Dina gäster kommer inte tro sina öron när dom hör hur enkel den härliga såsen är att göra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa filén. Skär den i skivor. Platta till dem lite- Skala och skär löken i mycket tunna klyftor. Bryn köttet i smör. Tillsätt löken mot slutet så att den får färg. Lägg över i en ugnssäker form Salta och peppra lätt.
  2. Sås: Blanda grädde, soja och whisky. Häll det över köttet. Tillaga i mitten av ugnen 175 grader i 15-20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.