Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé i wok

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Att woka är ett fettsnålt sätt att laga mat. Du behöver ingen särskild wokpanna, det går lika bra med en stekpanna, helst av teflon eller titan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla köttet fint. Skölj, ansa och finstrimla potatis, morot, purjolök och paprika. Fräs köttet några minuter i lite av fettet under omrörning. Ta upp det.
  2. Fräs de strimlade grönsaker ca 5 minuter under omrörning. Blanda i köttet och stek tills det är genomstekt. Tiden beror på strimlornas tjocklek.
  3. Smaka av med salt, peppar och soja. Servera rätten nylagad.
  4. Tips! Har du bråttom, använd frysta wokgrönsaker till fläskfilén.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.