Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med äpple

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

När tiden är knapp, går snabbt att tillaga

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskfilén i 2 cm tjocka bitar. Bryn filén i lite fett i en stekpanna. Lägg över bitarna i en form och håll varmt. Lägg en klick smör i stekpannan och bryn löken. Tillsätt alla ingredienser utom äpplena, låt koka ca: 5 minuter.
  2. Kärna ur och klyfta äpplena. Lägg äppelklyftorna från 1 äpple i såsen, låt koka med i ytterligare ett par minuter. Häll såsen över filébitarna. Garnera med äppelklyftorna och servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • starlight 4 oktober 2009

    Mycket gott - Mycket enkelt. Vi hade dock klyftpotatis till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.