Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket enkel rätt som kan serveras både varm eller kall. Går bra att tillaga i förväg. Gott med potatisgratäng till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Putsa filen och rulla in den i kryddorna, svartpeppar, salt och italiensk salladskrydda. Klappa sedan in ordentligt med gräslök och persilja..
  2. 2. Rulla in filen i bacon. Lägg ner den i en smord form och stek i ugnen i 225 gr i ca 35 min.
  3. 3. Skär sedan upp filen i tjocka skivor.
  4. 4. Blanda ihop 3 dl grädde och buljongtärningen med senapen. Kokas under vispning i 10 min. Slå i cremefraicen och koka upp.
  5. 5. Serveras med potatisgratäng och en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Okänd 17 november 2010

    Så enkelt och så himla gott. Denna rätt kommer att lagas fler gånger. Tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.