- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Mycket enkel rätt som kan serveras både varm eller kall. Går bra att tillaga i förväg. Gott med potatisgratäng till.
Instruktioner
- 1. Putsa filen och rulla in den i kryddorna, svartpeppar, salt och italiensk salladskrydda. Klappa sedan in ordentligt med gräslök och persilja..
- 2. Rulla in filen i bacon. Lägg ner den i en smord form och stek i ugnen i 225 gr i ca 35 min.
- 3. Skär sedan upp filen i tjocka skivor.
- 4. Blanda ihop 3 dl grädde och buljongtärningen med senapen.
Kokas under vispning i 10 min. Slå i cremefraicen och koka upp.
- 5. Serveras med potatisgratäng och en god sallad.
Publicerat den
2 mars 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Så enkelt och så himla gott. Denna rätt kommer att lagas fler gånger. Tack för receptet.