Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med bacon

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Fungerar bra till kalas och fest!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Dela köttet och baconet i vad du tycker är lagom bitar. Förstek köttet om du vill få lite yta på det. Det går snabbare i ugnen sen också då! Stek baconet så att det blir knaprigt. Skiva upp svampen och purjolöken. Blanda samman grädden och crème fraichen i en skål tillsammans med soja, salt och peppar. Häll i svampen och löken. Lägg köttet och baconet i en ugns säker form. Häll över gräddblandningen. Ställ in i ugnen i ca 30 minuter.
  2. Servera köttet med ris och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ziwen 19 april 2009

    Dette var nydelig godt! Enstemmig vedtatt av hele familien. =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.