Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med balsamicosky

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Detta recept hittade jag på Coops hemsida. Har ej provat det men det lät så smarrigt, så det skall testas i helgen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort eventuella senor på filén. Bryn den runt om i fettet i en stekpanna. Salt och peppra. Lägg den i en ugnsform och lägg på tomaterna. Stek i mitten av ugnen tills filén är helt genomstekt (65º), ca 15 minuter. Låt köttet svalna något och skär det i skivor.
  2. Blanda skyn och häll över köttet. Strö över rucola, oliver och ost. Servera genast med pasta och ärter.
  3. Ugnstemp. 200 gr

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Heisjo 3 november 2009

    Underbart gott!! Älskar upplägget där alla kan lägga till de ingredienser de tycker bäst om:-) Balsamicoskyn ger en fantastisk smak! Servera gärna med färsk pasta, det höjer rätten ytterligare!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.