- Serverar: 6 portioner
- Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut
Såsen är jättegod så gör mycket av den! Man kan byta ut grädden mot cocosmjölk om man vill, eller ta hälften av varje. Det blir också en väldigt god smak av champinjonerna.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Skiva champinjonerna och stek dem i smör, salt och peppar. Lägg dem sedan i botten av ugnsformen.
- Putsa filén och skär den i skivor. Krydda med pepparmix och salt och bryn dem i stekpannan.Lägg dem ovanpå champinjonerna.
- Skala och dela bananerna på längden och lägg dem snyggt ovanpå filéskivorna. Pudra på med curry efter smak. Strö över jordnötter (kan uteslutas). Häll över grädden/cocosmjölken och gratinera i ugnen ca 30 minuter. Koka under tiden jasminris.
- Servera med mango chutney och mandarinklyftor på burk samt en fruktig grönsallad.
Publicerat den
1 februari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar