Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med banan och currygrädde

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

den är go och är en lördagsfavorit

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filén i ca 2 cm tjocka skivor. Platta ut dem lite med handen och bryn skivorna i smör i en stekpanna.
  2. Salta och peppra. Skär bananerna i skivor. Lägg dem i pannan. Strö över curry och häll i grädde. Rör om. Låt koka i 2-3 minuter.
  3. Servera med kokt ris och sallad.
  4. Om man vill flerdubbla receptet lägger man brynt kött och bananskivor i en ugnssäker form, häller över currygrädde och värmer i ugn vid ca 225 grader i ca 15 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Maksia 3 mars 2009

    Strör du över lite torkad strimlad tomat och en handfull cashewnötter blir det ännu godare. Låt dom följa med in i ugnen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.