Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med champinjonkräm och sås.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Recept har blivit en efterfrågad rätt bland mina vänner och är mycket lätt att tillaga.

Ingredienser

Instruktioner

Skär fläskfilén i 2 cm tjocka skivor och bryn köttet. Läggs sedan i en ungsform och bred champinjonkrämen över. Fördela den konserverade röda parikan på köttet. Vipsa ihop grädden med chilisåsen och häll i formen. Strö slutligen riven ost över och grädda i ugn 225 grader i 20 minuter. Servera med ris och grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Majainorr 11 april 2010

    Den här rätten var verkligen god! Och enkel att tillaga. Full pott grån mig!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.