Skär det rimmade fläsket i 2 cm breda strimlor.
Skär chili i bitar.
Värm upp en stekpanna med olja på medelhög värme. Lägg i vitlöken, chili och stek fläsket ett par minuter. Krydda med buljongpulver, vatten, sojasåsen, sockret och ostronsåsen. Lägg i baby majs och låt det stekas tillsammans.
Låt steka på svag värme i stekpannan i ca 5 minuter.
Smaka av och balansera och lägg på skivad gul lök.
Rör om så att det hela blandas.
Supergott! Men jag fegade lite på chilin och tog bara 3 stycken... men det blev ganska starkt iallafall... :)
theodora22 augusti 2012
Varför står det "Skär det rimmade fläsket"?Ska det inte vara fläskfilé?Eller ska det vara rimmat fläsk?
Cassiopeya18 oktober 2013
Gjorde denna idag fast med lite småändringar. Tog en buljongtärning + 5 dl vatten och lät grytan koka en stund tills köttet var mört. Använde bara 3 chilipeppar, med frön och allt, och det räckte gott!
Gjorde också ett av dina andra recept " Fläskfilé med sötsur sås" och serverade med ris till. Gott att göra två rätter, en stark och en mild med mycket grönsaker.
Tack för ett bra recept som jag gärna gör igen!
Supergott! Men jag fegade lite på chilin och tog bara 3 stycken... men det blev ganska starkt iallafall... :)
Varför står det "Skär det rimmade fläsket"?Ska det inte vara fläskfilé?Eller ska det vara rimmat fläsk?
Gjorde denna idag fast med lite småändringar. Tog en buljongtärning + 5 dl vatten och lät grytan koka en stund tills köttet var mört. Använde bara 3 chilipeppar, med frön och allt, och det räckte gott! Gjorde också ett av dina andra recept " Fläskfilé med sötsur sås" och serverade med ris till. Gott att göra två rätter, en stark och en mild med mycket grönsaker. Tack för ett bra recept som jag gärna gör igen!