Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfile med chips

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Underbart gott! Och skulle det bli något över är det lika gott kallt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskfilen i bitar och bryn den. Gör såsen enligt anvisningarna på paketet .
  2. Lägg ett lager chips i botten på en ugnsfast form, sedan fläskfilen och överst ytterligare ett lager chips. Häll rikligt med sås över, alla chips ska vara ordentligt täckta. Såsen gör att chipsen blir mjuka.
  3. Baka i ugn i 175-200 grader ca 20 minuter. Servera med sallad och kanske något gott bröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Erajscha 1 oktober 2008

    Gott men jösses så flottigt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.