Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med citron och dragon

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket god rätt som är godast med jasminris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i 2 cm tjocka skivor. Bryn dem i smöret några i taget. Salta och peppra.
  2. Tag upp köttet och häll i grädden. Tillsätt citronsaft, dragon, och persilja och koka upp.
  3. Lägg köttet i såsen och låt eftersteka i 5-6 minuter. Strö på strimlat citronskal. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • SandraFridh 1 april 2010

    Det behövs icke någon persilja i denna rätt. Godast blir det till potatismos och lagat på 5 dl grädde, saften från en hel citron och mer dragon än sådär plus en mörk oxbuljongtärning till den där köttmängden. :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.