Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med couscous och persiljeolja

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Glutenfritt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg persiljan, vitlöken och olivoljan i en mixer och kör till en slät, grön olja. Smaka av med salt och peppar.
  2. Koka upp vattnet med 1 msk smör och ½ tsk salt, vispa i couscousgrynen och ta kastrullen från värmen. Täck med lock och låt stå och svälla i 6 minuter.
  3. Skär zucchinin i tärningar. Strimla vårlökarna och dela sockerärtorna i bitar. Fräs grönsakerna knappt mjuka i lite smör. Salta och peppra. Vänd ner grönsakerna i couscous och smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Majzan68 6 november 2008

    Hejsan, hittade ditt recept med fläskfilé med couscous men couscousen är av durumvete så det är ju inte glutenfritt, men det finns ju alternativ till det tex: quinoa, annars verkar det gott, ska prova.

  • Ingela 9 maj 2009

    Hejsan! Couscous är inte glutenfria.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.