Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med creme bonjour grekisk vitlök, solrostorkade tomater och champinjoner.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Festligt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskfilen i mitten så du sedan kan bred på creme bonjouren och sedan sy ihop den med tandpetare. Men stek ytan så den får en fin färg och sedan i med creme b och sy ihop den. Sätt på ugnen på 175 grader. Undertiden du väntar på att ugnen ska blir varm kan du börja med potatis gratängen. Nu in med fläskfilen och gratängen i ugnen. När fläskfilen är färdig kan du börja hacka tomaterna och strö sedan över detta på filén. Stek champinjonerna och lägg det bland fläskfilén och in en stunde i ugnen.
  2. En god sallad och vitlöks baguetter till detta passa himla bra.
  3. Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.