Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med dijonsenap och tomatsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med saltgurkan får den här rätten en extra piffig smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva fläskfilén och bryn hastigt skivorna i en stekpanna med smör, ta upp dem.
  2. Hacka löken och fräs den i samma panna med lite smör eller olja.
  3. Slå på grädden och koka ihop.
  4. Hacka saltgurkan och tillsätt den.
  5. Lägg tillbaks köttet i pannan och ge allt ett snabbt uppkok.
  6. Hacka i dragonen.
  7. Tomatsallad: Grovtärna tomaterna. Skala och finhacka schalottenlöken.
  8. Blanda och gör en enkel vinegrett på vinäger och olja.
  9. Smaksätt med salt och svartpeppar.
  10. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.