Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med grönpeppar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Allt i ett

Ingredienser

Instruktioner

Putsa köttet salta och peppra. Bryn runt om i matfettet och låt steka klart under lock i 15 min. Skala och hacka löken och fräs den i matfett. Tillsätt ris och fräs en minut. Späd med vatten och buljongtärning. Koka upp och rör om så att tärningen löses upp. Sjud under lock i 20 minuter. Dela och kärna ur paprikorna. Blanda med riset och häll i en form. Skiva svampen och fräs i matfett. Strö över mjöl och späd med vatten, fond och grädde. Tillsätt hackad grönpeppar och senap. Koka i 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Skiva köttet och lägg ovanpå riset. Häll såsen över och gratinera i 10 minuter. Ugn: 225 º.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Legoli 31 juli 2009

    Mycket god gratäng men minskar nog ner lite på grönpepparen nästa gång.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.