Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med grönpepparsås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En klar favorit i vår familj! Kalas med en potatisgratäng till...

Ingredienser

Instruktioner

Skär filén i ca 2 cm tjocka skivor. Salta och bryn skivorna. Lägg över dem i en smord ugnssäker form. Vispa ur pannan med fond, vatten smulad grönpeppar och grädde. Häll allt över köttet. Sätt in i 200 grader i ca 15 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • ebba11 17 januari 2010

    Enkelt att göra och jättegott!

  • sannado 27 februari 2010

    Det var jättegott, men såsen skar sig... Jag som inte är så hemma på matlagning, vad gjorde jag för fel då tro??

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.