Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilè med härligt peppriga smaker

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Blandade lite hej vilt igen och det blev underbart gott!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela filèerna på längden och sedan i ca 3 delar/längd. Krydda dem med five peppers kryddan. Lägg i en ugnsform.
  2. Vispa ihop grädde, crème fraiche, ca 1 ½ dl ost, Cantadouosten, grönsaksbuljongtärningar, five pepperskryddan och worcestershiresaucen. Låt koka ihop och vispa den till en slät röra.
  3. Skär paprikan i mindre bitar och låt den koka med ett tag.
  4. Täck filèerna med såsen och lägg över o tryck ner svampen lite. Täck med riven ost och sätt in i 200 grader varm ugn i 1 timme.
  5. Klart att serveras med potatis och grönsaker. Smaklig måltid!!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.