Sätt ugnen på 175 grader.
Marinera fläskfilén i chilisåsen, den skivade vitlöken och apelsinskalet. Salta och peppra.
Koka pastan enligt anvisningen och spola sedan av den i kallt vatten. Skala och skiva apelsinerna.
Varva rucola med de skivade apelsinerna och risonin på ett stort fat.
Bryn fläskfilén gyllene på medelhög temperatur.
Stek färdigt fläskfilén i ugnen. ca 10 min. Rosta mandelspån med salt i en torr, het stekpanna.
Stek den skivade halloumin i olivolja och lägg den på salladen. Lägg över den skivade fläskfilén och mandelspånen. Salta, peppra och toppa med lite olivoja.
Den här rätten har vi fått hos några goda vänner men jag har glömt att fråga om receptet. Jag blev verkligen glad när jag hittade det här!! Måste testa bums! Jag kommer att lägga till en sås bestående av creme fraische och sweet chili.
Den här rätten har vi fått hos några goda vänner men jag har glömt att fråga om receptet. Jag blev verkligen glad när jag hittade det här!! Måste testa bums! Jag kommer att lägga till en sås bestående av creme fraische och sweet chili.