Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med halloumi och citrussallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gudomligt god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Marinera fläskfilén i chilisåsen, den skivade vitlöken och apelsinskalet. Salta och peppra. Koka pastan enligt anvisningen och spola sedan av den i kallt vatten. Skala och skiva apelsinerna. Varva rucola med de skivade apelsinerna och risonin på ett stort fat.
  2. Bryn fläskfilén gyllene på medelhög temperatur. Stek färdigt fläskfilén i ugnen. ca 10 min. Rosta mandelspån med salt i en torr, het stekpanna. Stek den skivade halloumin i olivolja och lägg den på salladen. Lägg över den skivade fläskfilén och mandelspånen. Salta, peppra och toppa med lite olivoja.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Kakis67 31 juli 2009

    Den här rätten har vi fått hos några goda vänner men jag har glömt att fråga om receptet. Jag blev verkligen glad när jag hittade det här!! Måste testa bums! Jag kommer att lägga till en sås bestående av creme fraische och sweet chili.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.