Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med het grönpepparsås

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Grönpepparn ger såsen lite skönt sting, utan att ta över smaken helt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs löken mjuk med lite matfett. Späd med buljong och vin och koka ihop till 2/3. Tillsätt grönpeppar och persilja. Knåda ihop smör och mjöl till en kula och vispa ner i såsen. Koka 10 minuter, Smaka av.
  2. Putsa filén, krydda och bryn den runtom i lite smör. Sänk värmen och stek köttet klart ca 20 minuter, vänd filén under tiden.
  3. Skiva filén och servera den med såsen och bakad potatis.
  4. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.