Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med Indisk sås

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Viktväktarvänligt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskfilén i ca 2 cm tjocka skivor. Skala och hacka löken. Skölj och skär äpplet i tärningar. Skölj, kärna ur och hacka paprikan.
  2. Fräs löken i margarin i en gryta tills löken börjar bli mjuk utan att ta färg. Blanda ner äppel- och paprika hack. Strö över curry, paprikapulver och mjöl och rör om. Tillsätt tomatpuré, ingefära och späd med buljong. Koka på svag värme under lock ca 5 minuter.
  3. Platta ut filéskivorna med knuten hand, stek skivorna i margarin ca 3 minuter på varje sida. Salta och peppra efter stekningen.
  4. Servera med kokt ris jasmin eller basmati och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.