Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med italiensk fyllning

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkelt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ett djupt snitt på längden efter hela filén och vik upp den. Hacka tomaterna. Krydda köttet och lägg på tomaterna. Vik ihop filén och linda parmaskinkan runt hela filén. Fäst skinkan/filén med tandpetare.
  2. Bryn filén runt om i en stor stekpanna. Lägg upp kötet på ett ugnssäkert fat och sätt ugnen på 200 grader. Stek köttet i mitten av ugnen i ca 20 minuter.
  3. Gör gärna en gorgonzolasås till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.