Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med italiensk fyllning

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Denna rätt har jag bjudit på många gånger. Alltid lika uppskattad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa köttet och skär bort hinnorna. Skär ett djupt snitt längs hela filén och vik upp den. Krydda köttet.
  2. Hacka tomaterna och basilikan och lägg det på köttet tillsammans med vitlöken. Vik ihop köttet och linda parmaskinka eller bacon funt filén.
  3. Bryn filén runt om i en stekpanna och lägg därefter det i en ugnssäker form. Grädda mitt i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter. Skär upp i bitar och servera.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • klosterfrun 19 mars 2010

    Låter väldigt gott, vad brukar du servera till?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.