Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med kantareller och balsamvinäger

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175º.
  2. Bryn filén runt om, och krydda med lite salt och peppar. Stek klart i ugn i 20-25 minuter.
  3. Hacka vitlöken fint, och blanda med balsamvinäger och honung i en kastrull. Tillsätt lite salt och lite peppar, och koka ihop.
  4. Tärna sidfläsk och äpple. Fräs fläsket tills det är knaprigt, tillsätt sen kantarellerna. Blanda sedan med äpple och ruccola.
  5. Skiva fläskfilén och lägg upp på ett fat. Ringla över balsamvinägersåsen, och toppa med kantarellröran

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.