Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med knaprig garnering

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Idéer till lättlagad festmat finns det got om i det exklusiva, thailändska köket

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Skär fläskfilén i centimetertjocka skivor eller lillfingertjocka strimlor. Hacka jordnötterna 2. Värm två stekpannor och häll lite matolja i varje. Stek fläskfilén iden ena över medelstark värme och jordnötter och kokosflingor i den andra. 3. Pressa vitlök över jordnötterna och koksflingorna rör om och låt allt få svagt brun färg. Låt sedan allt rinna av på hushållspapper. 4. Lägg upp köttet direkt på tallrikarna. fördela jordnötsblandningen på köttet och strö över valfri mängd med hackat kryddgrönt.
  2. Servera med ris gärna jasminris, minimajs, soya och chilisås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.