Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med kockens potatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fläskfilén marineras med den japanska såsen teriyaki som ger köttet både färg och en mustig sötaktig smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa filén från hinnor. Pensla köttet med teriyakisås och strö chiliflakes över. Krydda med salt runtom. Grilla på svag värme tills innertemperaturen är ca 70 grader, ca 10 min.
  2. Koka potatisen och blanda den varm med resten av ingredienserna till potatissalladen. Salta och peppra.
  3. Servera exempelvis med en tomatsås till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.