Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med körsbärssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Skär bort hinnorna och gnid in den hela filén med citronsaft, salt och peppar. Bryn den hela filen, (el. dela i två bitar) runt om i smör el. margarin. Häll på hälften av buljongen och låt filén efterstek under lock i ca 20 min. När den är klar tas den upp och hålls varm. Häll på resten av buljongen, grädde, körsbärssylt, soja, redning på majzen o vatten, timjan. Smaka av med salt o peppar om det behövs. Skiva filen och häll över lite sås. Servera med resten av såsen och tex. klyftpotatis el. Hasselbacks potatis, haricots verts.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.