Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med mögelost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Finns det något godare?!?!?!?

Ingredienser

Instruktioner

Ta bort det mesta av fettet o skiva sedan filén i ca 1cm tjocka skivor. Blanda skorpmjöl, salt och svartpeppar. Vänd filéerna i skorp-salt-och pepparblandningen och stek dem sedan ca 2-3 min på varje sida. Smörj en form med hög kant med smör. Lägg filéerna så att det täcker botten. Varva det sedan med tomaten. Avsluta med filé på toppen. Värm grädden i en kastrull tillsammans med mögelosten tills den har smält. Häll sedan såsen över filéerna och pressa i 2-3 klyftor vitlök. Avsluta med riven ost ovanpå. Låt den sedan stå i ugnen i ca 20-30min i 200 grader.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • SDMaya 24 mars 2008

    Hej, Provat din variant på Fläskfilé, men tycker den är godare utan paneringen. Prova gärna min variant och jämnför :) Väldigt kul att testa olika varianter av en rätt :) Ha en toppen dag! Maya

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.