Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med örtagårdssås

 
Skriv ut

Fläskfilé som man steker eller grillar med minsta möjliga fett, blir mager festmat utan att det tar mycket tid. Rätten kan också lagas i förväg och värmas i sin sås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskfilén i 10 cm tjocka skivor, platta ut dem lite och krydda. Stek köttet i teflonpanna till det är genomstekt
  2. Vispa ihop alla ingredienser till såsen utom yoghurten och persilja i en kastrull, koka ett par minuter. Tillsätt yoghurten och persilja före servering.
  3. Servera med potatis eller ris och med en blandad grönsallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.