Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med quinoasallad och morotstsatsiki

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

GI-recept!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka quinoan. Skölj fröna noga och lägg i en kastrull tillsamman med vatten. Koka upp och låt småputtra under lock ca 15 minuter. Dra kastrullen från plattan och låt stå och svälla ytterligare 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  2. Putsa fläskfilén och skär den i 1 ½ cm tjocka skivor. Stek i rapsolja och lite flytande margarin.
  3. Skala morötterna och riv dem grovt. Blanda med kesella och crème fraiche, riv ner vitlöken och pressa i citronsaften. Smaka av med salt och peppar.
  4. Skär gurkan i bitar och blanda med quinoa, sallad och gärna granatäppelkärnor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.